https://sp-wordpress-weboldal-keszites.hu/wp-content/uploads/2021/01/blog-header-bg-min.png

WordPress Tárhely

A cikk utóljára frissítve: 2021. január 6th 09:14 de.

Hogyan válasszuk ki a legjobb WordPress-tárhelyet?

Gyakran figyelmen kívül hagyják a webhely tulajdonosok, hogy a webtárhely minden sikeres weboldal egyik legfontosabb eleme.  Az igényeinek megfelelő WordPress tárhely kiválasztása javíthatja a SEO értékét és növelheti az eladásokat.  Különböző típusú WordPress-tárhelyek állnak rendelkezésre, például ingyenes, megosztott, VPS, dedikált és felügyelt WordPress-tárhely. Ebben az útmutatóban segítünk kiválasztani a legjobb WordPress-tárhelyet a webhelyéhez.

 

Mik a WordPress hoszting követelményei?

Meg fog lepődni, amikor meghallja, hogy a WordPress egy nagyon könnyű szkript, és kompatibilis szinte minden web hosting által nyújtott tárhellyel.  A WordPress által előterjesztett egyszerű követelmények a következők:

 • PHP 7-es vagy újabb verzió
 • MySQL 5.6 vagy újabb verzió VAGY MariaDB 10.1 vagy újabb verzió
 • HTTPS támogatás (SSL)

Fontos szempontok a WordPress tárhelyszolgáltató kiválasztásakor

A sebesség, a biztonság és a megbízhatóság mind fontos tényező, amelyet figyelembe kell vennie a WordPress-tárhely kiválasztásakor. Azonban a legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni, az „Az Ön igényei”. Az igényeinek kiértékelése a WordPress tárhely megvásárlása előtt több ezer forintot takaríthat meg.

Vannak ingyenes webtárhelyek, de szinte mindegyiknek van valamilyen problémája.  Általában megtalálhatja az ingyenes WordPress-tárhelyeket online fórumokon vagy kis csoportokban.  A legtöbb esetben ezeket egy magánszemély kezeli, aki szerverterületének egy kis részét viszontértékesítés céljából eladja.  Gyakran az a kritérium, hogy fel kell tenniük a szalaghirdetéseiket a webhelyre.  Egyesek azt kérhetik, hogy tegyen egy szöveges linket a webhely láblécébe. Ezek az emberek eladják azt a szalaghirdetést vagy szöveges linket, hogy fedezzék a szabad hely költségeit, és a nyereséget zsebeljék be.  Az ingyenes gazdagépnek a hirdetéseken kívüli legnagyobb hátránya, hogy megbízhatatlanok.  Soha nem lehet tudni, hogy ez a személy mikor hagyja abba az ingyenes szolgáltatás nyújtását.  Bármikor leállhatnak. Ha komolyan gondolja webhelyét vagy vállalkozását, akkor minden áron kerülje az ingyenes WordPress-tárhelyet.

Megosztott WordPress-tárhely

A megosztott tárhely messze a legnépszerűbb WordPress-tárhely, amelyet a kezdők használnak.  Ez a legolcsóbb és őszintén szólva jó kiindulópont az új felhasználók számára.  A megosztott tárhely az, ahol egy nagy szervert oszt meg sok weboldallal. Ha ugyanazon a szerveren több webhely is van, a tárhelyszolgáltatók megfizethetőbb áron kínálhatják a szolgáltatást. A megosztott tárhely által az összes szolgáltatónál tapasztalható legnagyobb fogás (beleértve az alábbiakban ajánlottakat is) a korlátlanerőforrások. Nincs olyan, hogy korlátlan. Noha korlátlannak mondja, továbbra is vannak felhasználási korlátozásai. Ha webhelye jelentősen megterheli a szervert, akkor udvariasan arra kényszerítik, hogy frissítse fiókját. Ha nem teszik meg ezt a műveletet, akkor ez negatívan befolyásolhatja az ugyanazon a szerveren tárolt többi webhely általános teljesítményét.

A megosztott webtárhely a legjobb megoldás a kisvállalkozások és a kezdő bloggerek számára.

WordPress VPS tárhely

A virtuális magánszerver (VPS) egy virtuális gépre vonatkozik. Ez egy módszer arra, hogy egy fizikai kiszolgáló számítógépet több szerverre osszunk fel, figyelembe véve az ügyfél igényeit. Annak ellenére, hogy a szervert mással osztja meg, ez majdnem ugyanolyan ellenőrzést biztosít, mint egy dedikált szerver. Ezenkívül külön fizikai számítógép adatvédelmével is rendelkezik, és konfigurálható úgy, hogy adott szerver szoftvereket futtasson. A fejlesztők, a köztes felhasználók és a közepes méretű bloggerek gyakran használják a VPS-t a weboldaluk méretezéséhez. Ha NEM rendelkezik technikai ismeretekkel, akkor győződjön meg arról, hogy felügyelt VPS-t vásárolt . Ez azt jelenti, hogy a WordPress tárhelyszolgáltató kezeli az összes rendszerfrissítést, és szükség esetén rendelkezésre állnak.

WordPress dedikált szerver tárhely

A dedikált szerver egy fizikai szerver, amelyet bérelhet a tárhelyszolgáltatótól. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizhesse a szervert, beleértve az operációs rendszer, a hardver stb. megválasztását. NEM kell dedikált szerver, ha csak most indul. Miután webhelye jelentős mennyiségű forgalmat fogad, csak akkor fontolja meg a dedikált szerverre való frissítést. Ha nem alkalmaz rendszergazdát, vagy nincs tapasztalata a szerverekkel kapcsolatban, akkor javasoljuk, hogy szerezzen be egy felügyelt dedikált szervert. A felügyelt dedikált szervereket kínáló WordPress-tárhelyszolgáltatók teljes munkaidős rendszergazdákat alkalmaznak, akik fenntartják a szervereit. A szoftverfrissítések mellett szerverfigyelést is végeznek, telefonos támogatást kínálnak stb. 

Az általunk ajánlott NVMe SSD WordPress Tárhelyek árait itt tudja megnézni

 

Mi az az NVMe SSD tárhely?

Az NVMe SSD hoszting lényege, hogy weboldalát nagy teljesítményű, de egyidejűleg kevés tárhelyet kiszolgáló szerverre helyezzük. Ezek a szerverek kizárólag PCIe NVMe SSD meghajtókkal vannak ellátva, amelyek 2-szer gyorsabbak az amúgy is gyors SSD meghajtókhoz képest. Ennek eredményeképp a szerveren egy-egy weboldal kiszolgálására jelentősen több erőforrás jut, így a nagy látogatottságú weboldal elérhetősége a látogatócsúcsok idején is stabil és gyors marad. Az NVMe SSD szervereinken minden tárhelyhez 2 processzormagot és 2GB fizikai memóriát, valamint a tárhely méretéig terjedő virtuális memóriát rendelünk.

1 GB
2CPU, 2GB RAM, 40EP, Korlátlan forgalom, Biztonsági mentés
Ft 2500 /félév
1GB NVMe SSD táthely

Ingyen SSL

korlátlan domain

korlátlan aldomain

korlátlan adatbázis

korlátlan email fiók

korlátlan FTP fiók

PHP választás 5.5-7.3

Magyar nyelvű cPanel

Érdekel
Érdekel
3GB
2CPU, 2GB RAM, 40EP, Korlátlan forgalom, Biztonsági mentés
Ft 3500 /félév
3GB NVMe SSD tárhely

Ingyen SSL

korlátlan domain

korlátlan aldomain

korlátlan adatbázis

korlátlan email fiók

korlátlan FTP fiók

PHP választás 5.5-7.4

Magyar nyelvű cPanel

Érdekel
Érdekel
5GB
2CPU, 2GB RAM, 40EP, Korlátlan forgalom, Biztonsági mentés
Ft 5000 /félév
5GB NVMe SSD tárhely

Ingyen SSL

korlátlan domain

korlátlan aldomain

korlátlan adatbázis

korlátlan email fiók

korlátlan FTP fiók

PHP választás 5.5-7.4

Magyar nyelvű cPanel

Érdekel
Érdekel

További technikai adatok:

 • 40Mbit/s I/O
 • 1024 IOPS
 • 40 Bejegyzés folyamat
 • DNS kezelés
 • Cron futtatás
 • Honlapépítő
 • Cloudflare
 • Fájlkezelő
 • Mappavédelem
 • Git Control
 • Statisztikák
 • Alkalmazás telepítő
 • POP3 & IMAP
 • Webmail
 • LiteSpeed Cache
 • Python

WordPress tárhely partnerünk a