Mennyibe kerül egy WordPress weboldl (több funkcióval)?

Mindig azt javasoljuk felhasználóinknak, hogy kezdjék el kicsivel, majd adjunk hozzá további funkciókat webhelyük növekedésével. Ily módon nem fog fizetni olyan dolgokért, amelyekre nem igazán van szüksége.

Ahogy további funkciókat ad hozzá a webhelyéhez, a webhely költsége növekedni fog.

Folytathatja a Bluehost használatát a WordPress tárhelyén, hogy alacsony költségeket és ingyenes domain nevet szerezzen.

Mivel azonban további funkciókat fog hozzáadni a webhelyéhez, érdemes lehet erősebb hostolási konfigurációt szerezni, például a SiteGround GoGeek tervét . Ez kicsit többet fog fizetni, de olyan prémium funkciókkal jár, mint a színpad, a gyorsabb teljesítmény, és havonta akár 100 000 látogatót képes kezelni.

Használhatja a SiteGround kupont, és 60% -ot engedhet meg hostolásának első évében.

Emellett prémium WordPress sablont is kereshet webhelyén. Az ingyenes WordPress-sablonokkal ellentétben ezek a sablonok extra funkciókkal és prioritási támogatással rendelkeznek. Nézze meg a 40 legjobban reagáló WordPress-téma szakértői választékát néhány, kiváló prémium-sablonról, amelyeket használhat.

A webhely további szolgáltatásaihoz ingyenes + fizetett plugin-kiegészítők kombinációját kell használni.

Íme néhány alapvető prémium WordPress plugin és bővítmény, amelyekre a webhely növekedéséhez szüksége lesz:

Jellemzők

értékesítés

Biztonság

  • BackupBuddy – automatikus WordPress biztonsági másolat készítéséhez
  • Sucuri Firewall – Weboldal tűzfal és rosszindulatú programok védelme

Sokkal több WordPress plugin és szolgáltatás is hozzáadható. Minden hozzáadott fizetett szolgáltatás vagy kiegészítő növeli a WordPress webhely költségeit.

A webhely összköltsége: A hozzáadott prémium WordPress-bővítményektől és szolgáltatásoktól függően, évente 500 és 1000 dollár között lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük