WordPress Weboldal Készítés

Hatékony weboldalt szeretne készíteni cége vagy szolgáltatása számára?

Olcsó WordPress Weboldal Készítés

Olyan webhelyet szeretne, amely az árának többszörösét adja vissza, és folyamatosan pénzt keres?

Erre nyújt hatékony megoldást wordpress weboldal készítés szolgáltatásom.

Webhelye többé már nem csak egy önrész költsége, befektetésként fog gondolni rá. Véleményem szerint egy weboldalt – ügyfélszerzéssel a céllal – marketing szempontok szerint kell kialakítani, ami legyen mobilbarát, gyors és biztonságos. Erre tökéletes az olcsó WordPress Weboldal készítés.

Lépjen kapcsolatba velem és kérjen ingyenes árajánlatot!

A Weboldal készítés velem egyszerű, gyors és könnyen érthető. Sok szolgáltató bonyolultan írja le szolgáltatásait, de aki honlapot szeretne, az nem ismeri, mert nem az ő szakterülete.

Az alábbiakban összefoglaltam a weboldalkészítéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

 Mennyi ideig tart egy weboldal elkészítése?

Olcsó WordPress Weboldal Készítés!  Általában 1-2 hetet mondunk egy közepes méretű, 5-8 oldalas weboldalra. Ha az összes tartalom készen állna, és nem lenne sok revízió, akkor valószínűleg 2-3 nap alatt elkészülhetnénk az oldallal. Néhány nap alatt elkészítünk kisebb weboldalakat.
Javasoljuk azonban, hogy szánjon időt a megfelelő üzenetküldésre, és hagyjon időt a kísérletezésre. Első hívásunk során döntünk és ragaszkodunk az ésszerű időkerethez.
Betartjuk a határidőket.

 

Ki fog velem dolgozni?

Anettel, Gáborral és Zoltánnal az SP Webdesign.hu tulajdonosával és projektmenedzserével fog dolgozni. Ez nem egy nagy webdesign ügynökség, ahol kap egy recepcióst, és várnia kell a visszahívásra. 

Egyszerűen küldjön e-mailt, vagy hívjon minket. Kiváló emberi készségekkel és tapasztalattal rendelkezünk a különféle vállalkozások és szervezetek széles körében végzett munkában.Tehát bármilyen kérdése van, bátran fordulhat hozzánk, igyekszünk tudásunkhoz mérten válaszolni!

 

Mi az a reszponzív webdizájn?

WordPress Weboldal Készítés


 

WordPress Weboldal Készítés
WordPress Weboldal Készítés

A reszponzív webdizájn azt jelenti, hogy a webhely elrendezése a képernyő szélességétől függően változik. Általában a mobilwebhelyek egyszerűbb elrendezésűek. A legtöbb elrendezés 1 oszlopos. Ennek az az oka, hogy a tartalom nagyon összetörne, ha az elrendezések nagyobb képernyőként viselkednének.

Az asztali elrendezések bonyolultabbak az 1 vagy 5+ oszlop közötti elrendezéseknél. A táblagép elrendezései ezek bármelyike ​​vagy valami a kettő közötti lehet. Ezt úgy kódoljuk, hogy bizonyos képernyőszélesség-méreteknél az elrendezések változnak. Ezt töréspontnak nevezik. Ha a képernyő szélessége 767 képpont vagy nagyobb, akkor a táblagépnél vagyunk, és az elrendezés megváltozik. Ha 1024 képpontnál vagy afelettinél vagyunk, akkor a Desktopnál vagyunk, és az elrendezés a legbonyolultabb lesz.

Milyen technikákat használunk a látogatók megértésére?

WordPress Weboldal Készítés

 

Szakterületünk a konverzióoptimalizálás. Szeretnéd kommunikálni/meggyőzni/manipulálni, hogy „miért” kellene valakinek tőled vásárolnia.
Íme, amit általában csinálunk:
Legyen egyértelmű, egyszerűsített üzenet a kezdőlapon. Ennek kommunikálnia kell, hogy mit csinál, és az Ön által nyújtott végső értéket. Emelje ki a funkciókat és az előnyöket – az előnyöket hangsúlyozva, amelyek az ügyfeleket igazán érdeklik. Írja be egyedi értékajánlatát egy címsorba.

Kommunikáljon empátiával úgy, hogy kiemeli a fájdalmas pontokat, és megoldásként javasolja termékét/szolgáltatását/szervezetét. Termékek/szolgáltatások/oldalak megjelenítése, amelyekből többet tudhat meg. Ez jó a kutatási szakaszban lévő felhasználók számára. Hozz létre bizalmat. Ez megtehető ajánlásokkal, a társulás logóinak megjelenítésével, például a TV-n/weboldalakon/kiadványokon stb., vagy tagságokkal.
Használja a „számok szerint” kifejezést a teljesítmények bemutatásához.

 

Jó felhívást a cselekvésre. Tedd ezt nagyon szembetűnővé és könnyen elérhetővé. Vázolja fel a folyamatot lépésről lépésre, amely bemutatja az ügyfélnek, hogyan kezdje el. Ez kiegészíti a cselekvésre való felhívást.
Olcsó WordPress Weboldal Készítés

Nem csinálhatnám meg magam?

 

Néhány barkács megoldásnak elég tisztességes eszközei vannak. Ez akkor jó, ha nagyon szűkös költségvetéssel rendelkezik, és jó számítógépes ismeretekkel rendelkezik. A barkácsolásnál azonban továbbra is a marketinget, a tervezést, a SEO-t stb. más végzi. Egy igazi webes szakember sokkal jobban teljesítene.
WordPress sokkal többre képes. A WordPress composer oldalkészítője pedig sokkal jobb mint bármely más szerkesztő pl(Divi, Elementor). Ritkán kódoljuk a weboldal tartalmát, hogy megkönnyítsük a weboldal kezelőjének munkáját.

Azt mondanám, ha magad akarod csinálni, maradj távol a WordPresstől. A kezdeti tanulási görbe túl sok. Ügyfélként azonban a WordPress-alapú rendszerünk a legfelhasználóbarátabb. Tehát, ha felvesz minket, akkor a leghatékonyabb, legfelhasználóbarátabb és legerősebb megoldást kapja.
Azt mondanám, ha a költségvetése 10-20 ezer forint körül van, akkor a barkácsolás kategóriába tartozik. Esetleg vegyen fel minket később nagyobb költségvetéssel, vagy érdeklődjön fizetési tervünkről.

Ajánlatkérés WordPress webáruház készítésre

Olcsó WordPress Weboldal Készítés